Mogelijke onlinegoktrends voor 2016

Met het nieuwe jaar dat vers begonnen is, begint er ook weer een loop op wat de trends zullen zijn voor de rest van het jaar. Er zijn altijd mensen en bedrijven die graag voorspellingen doen, en er is niets leuker dan deze bekijken en later kijken of dit correct was. Een aantal voorspellingen gaan over de Amerikaanse gokmarkt, mobiele sites die responsief zijn en Bitcoin.

Het Amerikaanse gokken

Waar het in Nevada, New Jersey en Delaware legaal is om online te gokken, is het nog steeds in de meeste van de staten illegaal. Er zijn wel verschillende staten bezig om te proberen dit legaal te maken, maar de stemmingen worden uitgesteld worden zijn in hun nadeel. New York, Illinois en Massachusetts zijn drie staten die potentieel in aanmerking komen voor legalisatie, waar Pennsylvania en Californië zich vooral storten op het legaliseren van online poker. Toch is de kans dat het online gokken legaal wordt in de eerstgenoemde drie staten miniem. Het zou wel eens 2017 kunnen worden dat het in Amerika weer ergens op gaat lijken.

Responsieve websites om mobiele apps te vervangen

Het is voor veel websites al lang duidelijk hoe belangrijk het is om responsieve sites te hebben, om er het beste uit te zien op een groot scala aan apparaten of dat nu mobiele apparaten zijn of desktopcomputers. Het kost webdevelopers momenteel een heleboel tijd om websites op de verschillende apparaten er goed uit te laten zien. Toch is er hier een mogelijke doorbraak, met de responsieve sites zou er een einde kunnen komen aan de hoofdpijn die webdevelopers krijgen van de verschillende mogelijkheden waarop de site geopend moet kunnen worden.

Bitcoin

Bitcoin is een systeem dat geliefd of gehaat is, maar het lijk in 2016 een stijgende lijn te gaan worden voor Bitcoin omdat het in steeds meer online casino’s gebruikt kan worden als betaalmiddel. Daarnaast wordt Bitcoin in zijn algeheel steeds vaker een betaalmiddel dat gebruikt kan worden, een grote overwinning voor de privacy!

Een aantal dingen die in de gaten gehouden kunnen worden, hoewel voor Europa de Amerikaanse markt wellicht niet meteen het meest interessant is. Toch kunnen zowel Bitcoin als de responsieve websites een heel groot voordeel met zich mee gaan brengen. Het wordt interessant om te zien of deze trend stand gaan houden in 2016!